Идеята за Алеите
Не далеч от дома ми се установява в нов парк. В близост има детска площадка и аз не можех да гледам напредъка на работата. От особен интерес са дело на полагане на пистата. Първо, един окоп е вкопана, след което попълнено чакъл слой. чакъл се излива върху слой от пясък, а след това - на земята!Съдържание
Видео: градински пътеки. интересна идея
тук са доста плочки са поставени на земята. Не може да се сдържи любопитството, аз помолих работниците какъв материал ще запълни пространството между плочките.
Видео: Зашеметяващи писти в страната на камъчета. 42 Идеи за почивка песни
Оказва се, в съответствие с плана на проектанта, леглата, които положи път да растат храсти, групи от цветове. Пространството около тях винаги ще бъде чиста трева и "камгарирана" рейк.
Видео: Проектиране на градински пътеки от различни материали в близост до селска къща за градина на мястото Ваканционни Идеи
Парцелът е на път сея морава трева. Наистина ми хареса идеята, зелената лента и идеално чисти легла!
Споделяне в социалните мрежи:
сроден
- Square градина с алеи, покрити с чакъл
- Какво да правя с плевелите
- Отводняване крайградски район
- Градински пътеки със собствените си ръце
- Роля градински пътеки и части от вариациите на терена тяхното подреждане
- Озеленяване градински пътеки
- 15 Красиви пътеки градина за вашата градина
- 10 Идеи за път градина с мозайка
- Трасето сред цветята
- Ние правим една песен за градината
- Дизайнът на Алеите
- Павета градински пътеки
- Чакъл дизайн
- Следи от дървото - екологичен и декоративен елемент на градината
- Алеята - тревна площ
- Градинска пътека от дърво и чакъл
- Градински пътеки в страната (видео
- Пистите в градината
- Следата, изработени от различни материали
- Изпълнение на предградията и създаването на легла от иглолистни дървесни видове
- Устройство, покритие, кокошки и павета градински пътеки - градински пътеки към вашата градина