Розови божури за снимка
Видео: Розови божури в страната в проекта
Съдържание
Виж розови божури върху снимка, освен че те не привличат? С почти абсолютна сигурност можем да кажем, че сте много привлечени, това е прекрасна ярки флорални екземпляри, които могат да се отглеждат в градината си.
Видео: Майсторски клас по живопис Лилия Степанова. Как да нарисувате божури. Изготвяне на етапите
Растителни божури е необходимо в края на август или началото на септември, а през зимата те са вече укрепен. Цъфнали божури започнат през май и през юни. Розови божури за снимка, могат да покажат красотата на техните цъфтеж.
Божури растат добре в глинести, рохкави почви. Важно е, че сайтът е доста слънчев и не е имал в подпочвените води, тъй като тази област божури, няма да расте, и умират. Корените на тези растения са много дълбоко проникват в почвата, така че да растителни божури, трябва да се изкопае дупка, дълбочината на която не е по-малко от 70 см и 60 см широки. Всеки отвор се препоръчва да се добави 2-3 кофи компост или торф закален. Има също така да добавите вар, пепел. Всичко това се разбърква добре.
Божур след засаждане трябва да бъде добре напоявана. Ако храст е силно надолу след поливане и бъбреците са били под земята, е необходимо да се засилят и напълнете земята. Над основата на храста трябва да се направи купчина 10-15 см. Важно е, че бъбреците не са под ръба на яма.
През зимата е желателно да се покрие пиони сухи листа или смърч клонове. Това трябва да се направи, когато земята е добре охладено. Внимателно махнете капака на пролетта, когато се появяват кълнове, а след това прекара хранене лопен, или птичи тор. Вторият pokarmlivayut централата на времето, когато се образуват пъпки, и трети път това е направено след цъфтежа.
- Резитба на божури през есента
- Моят любим божури цъфтят или друга разходка из dachepriglashayu
- Божури: засаждане, грижи, снимка
- Повече от сто години, черупкови божури на китайски растителни
- Как да uhazhyvat на божури
- Любимите ми божури
- Моите божури в градината
- Подмладяване засаждане божури разделителната
- Защо божури не цъфтят?
- Красиви божури
- Pink Божур под прозореца ми!
- Тревисти божури