Русия Gardens: градина в покрайнините на Елена Zolotareva
Видео: Посейте домати разсад. 2 метод засаждане. градинарство
Съдържание
Видео: разсад от градината Русия
Елена казва:
Родителите ми започнаха да се създаде тази градина през седемдесетте години. Докато имаше строги инструкции за това как много трябва да се отглежда в райони в градинарски сдружения. В съответствие с тези изисквания, родителите засадени ябълки и плодови храсти, но аз и красота - цветовете на петрола. След като Комисията е дошъл - да брои на полезните растения. Оказа се, че те са били малко, и ние започнахме да се обвиняваме за неефективното използване на земя. И тогава за това би лишило района. Родителите се напомня на времето на сто храсти глог жив плет и ги приканват да се брои. Общо плодове задоволи висока комисионна. Така че нашата градина глог спасени от неприятности.
Минали години, и изведнъж ми се искаше да направим нашия сайт наистина приятно и уютно. Аз активно пое работата, и ... не успях. Всичко, което съм направил през първата година, тя е непривлекателна: работа с растенията не са имали опит, знания - не. През зимата, когато е имало повече време, аз седнах на специалната литература. Прочетете отново планината на книги и списания за цветя, градински дизайн, алпийски пързалки. И в очакване на пролетта. Започнахме да дойдат първите плахи идеи. Огромен помощ и подкрепа, предоставена от съпруга си - без градината му не би била толкова красива. Нашият сайт - съвместно творение.
Когато започнахме превръщането в градината нарасна два зелено и два синьо ядене, кестен, берберис, макет оранжево, ябълка и ягодоплодни храсти. Четири яли върху малка площ - това е Overkill, но те имат ръка, никой не се изправи. Големи смърч са много красиви, в разгара осигури сянка. И нашата нова градина трябваше да се вмести в съществуващия ландшафт. Разбира се, в чисто пространство, за да се действа по-лесно, но ако решите да се римейк на старата градина, не бързайте да се раздели с големи дървета, опитайте се да се създаде за тях достоен обстановка. Въпреки че няколко ябълкови дървета и храсти ние все още трябва да бъде изоставена. В ели ние просто нарязани по-ниските клони. При един от тях определя скалист хълм, на базата на които е в размер на хвойни. И под синия смърч изкуствен хълм, и засадени неговите растения.
На първо място, аз нарязани всички избледняване на цвета, като се опитва да поддържа цветни лехи в идеален ред, но някои екземпляри започнаха да падат - например, камбанка. С течение на времето, аз осъзнах, че не всички цветя искат да растат до точката, че аз ги взех. Но ако не се отреже пъпките и да даде растения засяване, а след това по-късно те се развият в продължение, където и да искате. В допълнение, пресни семена звънец, делфиниум и много други цветя покълват много по-добри от магазин купи. Постепенно, растението се превръща все повече и повече, и вие трябва да изтриете само тези, които не се вписват в пейзажа ви е родила. А останалите да расте с избраната от тях място са най-подходящ. Например, звънци често се установяват в пукнатините между камъните и камък отломки.
Намира се под леглата борови дървета цветя, се запознах с някои трудности. На първо място, гъстите клони не позволяват дъждовни капки и растенията трябва да се полива по-често тук. На второ място, те са все още започват да изсъхват в рамките на няколко години. Фактът, че на повърхността кореновата система на смърчове прониква свободно земята и избира хранителните вещества в цветя. Поради това някои растения сега поставят в саксии и ги изкопани в земята на хълма. Други цветове са доволни превръзка течни комплексни торове няколко пъти през лятото. И отговори на изобилен цъфтеж и красива зеленина.
Потънал стремително в прекрасния свят на растенията, хванах страст за градинарство, от които е невъзможно да се възстанови. Това е завинаги. Първо смених моята градина, а след това бях изненадан, започнах да забелязвам, че градината ми и моята представа за красота се променя. Първите легла, които направих от ярки цъфтящи растения (божури, рози, delphiniums), А след това става все по-да оцените тези, които остават декоративно през целия сезон. Тя потайниче, острица, млад, иглолистни. Наскоро моята страст - Силите, ХОЙХЕРА и медуница. Имам малка колекция. Въпреки това, в цветни лехи, засадени с повече, за да дойде, някои са били отглеждани в shkolke и след това всеки вземете прилично място. Dekorativnolistnyh острови с нисък ключ, но много елегантна.
Идеята на езерото, басейн възникнал по случайност. Пролет площ е доста влажно. Следвайки посоката на потока, ние сме идентифицирали най-ниското място. До - вана, а къщата се затваря това пространство от ненужни гледки от пътя: Какво е необходимо, за басейна. Ние изкопал яма със стъпки, определени кофраж, използвана за увеличаване на монтаж и пълни с бетон. Ръбовете украсяват с естествен камък и камъчета. За да използвате езерото за плуване, не само трябваше да се прилага на химията за басейни (белина и подготовка срещу водорасли), но също така да се създаде система за филтъра на помпата. Тъй като тези устройства в градината изглеждат чужди, като ги скрил в купчина камъни, от които водата тече, да се върне в езерото. засадени около Ligularia, папрати, лилия. Първо, редица израснал krasnolistnyh лешников, но тя трябваше да бъдат трансплантирани, както листопадни храсти е по-добре да не засажда по крайбрежието. И водата на открито се затопля по-бързо. Нашата езеро се превърна в любима дестинация: в горещината тук да се потопите и след баня. Изпомпване на водата през есента, пролетта, ние откриваме, че пълна. Той е много добре дренирана сайт.
Видео: Изграждане на къща, без начален капитал // FORUMHOUSE
- Тайните на селскостопанска техника - растението е с малки размери градина, с оцветяване и лоша…
- Полезни съвети за това как да се организира зеленчукова градина на балкона
- Идеята за организиране на декоративна градина
- Лалета снимка, напомнящ на детството
- Hazel растат в областта
- Резервоари в страната - езеро или басейн?
- Озеленяване с ръцете си: да създаде красота
- Декоративни статуетки за градина и двор със собствените си ръце
- Обзавеждане на сайта градина - има възможности!
- Великолепието на Butchart Gardens
- Longwood градини
- Белгийски Gardens: градина Крис Гизела
- Условия за разполагане на стопански постройки върху парцел
- Русия Gardens: градина Катрин Barinskaja
- Съвети Елена Zolotareva
- Как да създадем проект
- Момичета, включете въображението си и да гласуват озеленяване на новия дизайн на сайта
- Уникална градина в тропически стил
- Тайните на ефективни градинарство ще се отвори в Северна Каролина
- Ростов botsad създаде генна банка на флората юг Русия
- Площ пожари в Transbaikalia се е увеличил с 130 хектара на ден