Русия Gardens: градина Катрин Barinskaja
От малки изрезки отглежда буйна двуметров златен Arborvitae и кипарис дори две. Но по-скоро, аз увита около тях за зимния lutrasilom и покрити с картонени кутии ... Изненадващо хубаво да се чувствам като творец, дори и от мащаба на десет акра!
Преди двадесет години, аз и съпругът ми е роден по това време не е тривиална идея - да обменят апартамент в Москва в една къща в покрайнините на града. Тогава мис Марпъл филми все още изглежда красива и недостижим приказка. Въпреки това, зърно, засети снимки на село английски живот покълнали. Ние се търси и намери една недовършена но обитаема къща с празен парцел от десет декара, където и се движеха с родителите си. Така че най-накрая намерих парче от земната повърхност, която може да прави каквото си искам.
От бившите собственици остави две отлични круши, няколко големи касис храсти и външна тоалетна, която сме адаптирани под навеса. Облекчение на сайта бях приятно изненадан: западния склон с две тераси, въпреки факта, че всички съседи са точно. По-късно се оказа, че терасите се състоят от глини, смесени с отпадъци строителство (не само), който е погребан под слой от плодородна земя. Но има и добра страна: за моя изненада, баща ми, никога не е имал връзка със земята, взе една лопата скали, отломки и сеят трева голи глинен склон в близост до къщата, а след това останалата част. Не наистина искам да си спомням първите години, мисля, много започна да също - най-важното е, че трудностите не са спрели. Освен това, синът ми помогна, извършване на работа тежък човек, градината - това е нашата съвместна творение.
Тъй като аз бях късметлия с релефа, започна да се плъзга - скали от квартала са осъществявали в раницата. Засадени планински бор, туя vereskovidnuyu, хоризонтални хвойна почвеното покритие култури и семена от англичаните за алпинеуми. Иглолистни постепенно заменени тревистите съседите. Сега се плъзга живота сама, тя се украсява както той иска - тогава той сее Карпатите камбани, които тихо fizostegiyu сред хвойни растат ...
Какви градина без люляк, постановки на портокали, шипка? С най-старите къщи са транспортирали голяма хавлиена chubushnik тържествено засадени Hydrangea paniculata, отгледани от резници, издънки люлякови ювелирни изделия от съседите. Nasazhali много хвойна гора към зимната градина и не изглеждат празни.
В горната част на сайта, където има нарасна два круши, засадени овощни дървета: реши, че има сенчеста градина с храсти и chubushnika място за събирания. Сега, има много сянка: има люлки, маса, където можем да пият чай и празнуват празници. Тази част от градината отделена от втората гъсенична тераси (известен още като подпорна стена). Вторият терасата в продължение на петнадесет години се е променила: от руслата на ягоди през поляната до борова гора с поляни, които растат джуджета ириси, болки в гърба, зърнени храни. В най-широката част на дъното на градината - основна жертва на моите хобита различни растения - през цялото време се променя лицето. Първо беше зеленчукова градина, а след това се появи в близост до езерото, и притиснат от всички страни, отглеждащи зеленчуци намалени до един чифт къси легла на ягоди и билки.
През първите години на развитие на сайта, аз затвора, вероятно, всички растения, които са се появили на пазара. Страшен да се мисли колко пари бих могъл да спаси, ако правото да купуват само тези, които са подходящи за нашия климат и условия на моята градина. За щастие, нашата почва е ужасно като хвойна и бор tuyam - те спокойно се изправи и, по думите на един съсед баба, скоро няма да имаме градина и гора. И все пак много пространство заето от тревисти многогодишни растения: брадати ириси и сибирски, домакини, ХОЙХЕРА, зърнени храни, флокс и моите фаворити за дълъг период от време - delphiniums.
Garden продължава да ме води и да предложи - мога да го почувствам. Всичките ми опити да се създаде японски ъгъл, това алпинеума или цветна леха в стила на Пийт Рудолф не успяха, защото моята градина иска да бъде руска дача край Москва градина. В крайна сметка разбрах, че когато засадени флокс, хортензии и маргаритки, и те започват да растат бързо - градината имаше удоволствието и започна да ми помогне. За това ние му даде два нови пейки и се впусна в езерце с риба и дори постави три нови люляк храст - Надявам се, че е доволен.
- Селска къща в шведската провинция
- Къща на мечтите ни!
- Нов живот за старата градина
- Един или повече havortiyi не само
- Размножаване от резници касис
- Къпина
- Златни френско грозде за вас
- Както мъжът ми беше начинаещ цветар
- Градини на Англия: Котсуолдс
- Garden Галина Skalkin
- Pryntsessa граховото зърно
- Земята не се обезценява никога в Москва!
- Nature чувашки ръб
- Фотоалбуми "уикенд в страната"
- "Без труд не улов на риба от езерото", или "направи си сам"!
- Мечтата на мама
- Garden Стивън Vellas от рециклирани материали
- Къща за лов и ягоди продължава
- От града в провинцията, за да козите!
- Моята градина - моята "място на властта"
- Защо ми се живее в населено място