ProSadGuru.com

Русия Gardens: градина Людмила бели в предградията

Garden Людмила Бяла

Людмила White - художник, дизайнер пейзаж и собственик на градината към северозападната част на Московска област. Парцелът от 18 декара, разположени в близост до Москва Околовръстен път, заобиколен от къща населени места. Garden Възраст - 18 години. Работата започва преди 13 години. Характерът на градината - скромна градина, където дизайнер пейзаж е почивка от работа.

- Моите родители са получили земя през 1991 г. - казва Людмила. - И аз съм го харесва много по-късно. По това време аз се занимава с текстил за авторското право и боядисване на плат. Помогнах артистичната си образование - законите на живописта, аз започнах да се прехвърлят в градината. Това е добра база за ландшафтен дизайн училище. Това е градината дължа настоящата ми професия. Моята градина се променя заедно с мен. Този творчески процес никога няма да свърши, а може би утре някой площ ще изглежда много по-различно.

Една малка част от земята отиде в нашето семейство е почти празно платно. По времето, когато аз станах се интересува от тях, вече са построени, имаше дървета и ягодоплодни храсти. В основата на всяка градина дизайн е дизайнерско решение. Нашата градина никой не е проектирана и значително да се променят оформлението му, не можех. Но простотата на линии оставя повече място за творчество. Също като у дома си по-скоро бих градинарят не дизайнера. Тук можете лесно да експериментира с нови сортове, само за да видя какво е цвете.

Много е важно да се намери баланс между любовта си към растенията и способността да се откаже следващата ненужно покупката. В крайна сметка, аз спрях да се съберат всички харесали, а сега помисли за всяко растение, само по себе си, но като част от състава. Ето защо, много любими цветя в градината ми няма място.

Винаги съм обичал да работя с цвят. Garden беше за мен работилницата предостави възможност да се наблюдава, да се търсят успешни комбинации. С течение на времето аз съм развил свой собствен подход към цветовете на пейзажа. Първите ми страст - purpurnolistnye растения. Така че е имало граница храст покрай къщата, построена на игра на цветове и текстури на листа. Purple Berberis thunbergii и Отава, physocarpus kalinolistny `Diabolo`, ХОЙХЕРА и stonecrops го питаха ритъм. Цвят нюанс на пролетта създават цъфтящи розови Prunus triloba, лалета и възглавница флокс styloid. През лятото тя се поддържа флорибунда цъфти японската спирея `Crispa` и Bumalda` Антъни Waterer`, светли листа на берберис` Rose Glow`. Това подчертава магента тонове sizaya зеленина Elaeagnus сребро, върба и швейцарски integrifolia, mericariae, Spiraea сяра Лаймска трева и пясък. Зелена иглолистни и широколистни успокояващ състав.

Обичам комбинацията от студ зелено и сребърно и розово и лилаво. Те станаха основа за градина района на сянка с джуджета иглолистни дървета. Композиции в този диапазон се комбинират добре с украсата на къщата и градината пространството визуално обединят.

Моят интерес към цвят и въплътен в dvadtsatipyatimetrovom миксбордове. Цветна градина - един вид градина изкуството, способността да пишат флорални инсулти. Аз първоначално го замислен като пример за хармонично състав, а не сбор от растения. По-късно той включи аналогията с английските граници, както и модерни зърнени цветни лехи. Всеки сезон има променящите се акценти и цветови комбинации. За това, композирам трайни насаждения за цвят, форма и време на цъфтежа на блокове от сезонни песни. декоративни върхове през втората половина на лятото.

Структура - главното условие за продължителен миксбордове. В моята цветна градина го създаде надеждна и ефективна трайни насаждения. Ритъм избран повторение на форми, текстури и цветни петна. Вертикалните зърнени култури, стевия, Monarda, астри, окачени пиони stonecrops и daylily, депозити и Echinacea astrantia топки лъкове Badanov възглавница последователно отделни състави комбинирани в едно устройство. Миксбордове, претърпени в любимите ми студени тонове. Те съчетават добре помежду си и с ефектен контраст с топлите нюанси.

Моето цвете - най-непредсказуем елемент на градината, не мога да го завърша веднъж завинаги. Напоследък, аз напълно променя състава на хълбока. И като реши, че това е окончателната версия, аз очаквам с нетърпение да очаквания ефект. Но стои пред обновения миксбордове, изведнъж осъзнах, че е назрял моментът за решителни реконструкция, границите се заменя с по-модерен. И снимки на следващата година вече ще са различни.

Тъй като площта на градината е малка, трябва внимателно да се прецени спрямо площадката и открити пространства. В крайна сметка, без пауза, не се получи добър разговор. Косене на трева на нашия сайт се появи един от първите. Сега той съчетава градината заедно и баланс на всички състав. Lawn имат екологични (най-важното, за да назовем правилно!), Т.е. плевели върху него от другата страна.
Ние го косят редовно и се хранят. И тя служи като идеален фон за растенията и платформа за игра на децата.

Декоративни езерце с каскада от малки полимер като бор градина близо до бреговете му. обем ритъм, определени в него клас планински бор. Дърво в близост до вода - плач лиственица, аз го избрах заради тесния короната. Zheltokonchikovy разнообразие от планински бор и здравец `Ophir`` Rozanna` с лилави цветя през цялото лято поддържа цветови контраст състав.

Живот в златна рибка в езерото - източник на семейни проблеми и радости. Те редовно произвежда потомство, и обема на аквариума за зимата е ограничен. Ние трябва да се изхвърлят всяка есен нашите деца в добри ръце. Но хранене стадата на риба, последователно отваряне на устата си - ежедневно аванта.

Почти всички дървета в градината - плодове. Plum, ябълка и череша щедро спазва последователността на изрод реколта. Бери храсти аз постепенно успяха да намалят равнището на реалните нужди и горски плодове, които остават на клона, аз гледам философски.

Тъй като по-старото поколение не може да се откаже от градината, и на всички нас - от пресни зеленчуци, тя има впечатляваща част от сайта. сини хроматична аберация лехите с жълтеникава плочки между тях за по-късно допълнени синята пейка. Цветова схема подкрепя малкия пикантен градина в синьо-виолетово и жълто-сребристи тонове. Има нарастващ Salvia nemorosa, исоп, коча билка, улица, пъстра мента, риган златен, eriofillum вълнист, пелин Шмид и разновидности на мащерка. А стригана пелин - Божиите дърво и компактни топки Berberis thunbergii `Kobold` фиксиран център и ъгли пикантни легла.

Планиране градини винаги има тенденция да редовност. И ние представяме няколко подрязани хеджиране на Cotoneaster брилянтен, алпийско френско грозде и сферичен профил ядливи орлови нокти храсти.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Стилове градинаСтилове градина
Природата ангажирани проПриродата ангажирани про
Изискванията за професията "ландшафтен дизайн и архитектура"Изискванията за професията "ландшафтен дизайн и архитектура"
Използването на кестени - Съвети дизайнер пейзажИзползването на кестени - Съвети дизайнер пейзаж
Парцел от Людмила Ивановна!Парцел от Людмила Ивановна!
Киев пейзаж Club проведе традиционната среща на територията на цвете шоутоКиев пейзаж Club проведе традиционната среща на територията на цвете шоуто
Естественият стила на малки градиниЕстественият стила на малки градини
Къде да уча ландшафтен дизайн?Къде да уча ландшафтен дизайн?
Бабини деветини за внучката миБабини деветини за внучката ми
Ив Международна изложба за ландшафтен дизайнИв Международна изложба за ландшафтен дизайн
» » » Русия Gardens: градина Людмила бели в предградията
© 2022 ProSadGuru.com