Семена от Polygonum Baljuvon кого? ограничен брой
Обсъждане на наскоро тук, в нашия клуб, достойнството на алпинист, те засегна потомството му.
И аз, честно казано, те никога не се обърне внимание. Това е необходимо, за да коригира грешката. В проучване на подраст планинар, са открити семена, но по някаква причина, в много малки количества! С голяма трудност, около 40 минути успях да намеря 20 броя добри семена. Много от кутиите са празни, nevyzrevshie. Аз вярвам, че на покрива на навес семенниците на много повече, защото има планинар бе осветена от слънцето през целия ден. Качете се на покрива не е, има една стара плоча може да се счупи под тежестта ми. Събрани семена решили да споделите с приятелите си, себе си, ако е необходимо, ще се засадят резници толкова, колкото е необходимо. Разсад с MCS е трудно да се изпрати, не е ясно в какво състояние на завода ще достигне местоназначението, и нищо няма да се случи със семена) Въпреки това, някои интернет потребители силно твърдят, че семена Knotweed не се размножават, но аз не го вярвам. Ако има семе - това означава размножава. Кой иска да се опита да расте от семена на алпинист - пишете, изпращате поща!
- Персийски циклама от семена
- Balsam семена у дома
- Планинар
- Highlander Baljuvon
- Отглеждане на семена от лупина
- Отглеждане лук от семена
- Как да се засадят краставици семена в земята?
- Кога да засадят слънчогледи в откритото пространство?
- Не един ден без цветя!
- Отглеждане на лавандула от семена
- Highlander пипер
- Планинар
- Надежда на баба
- Глоксиния семена
- Highlander - завод за дома, градината и здравето
- Geranium Spring & Великден
- Покълнали семена, и какво следва?
- Моята стая зелена градина
- Експериментирайте на опрашването беладона успеем!
- Екзотика в цветната леха - KNIPHOFIA
- Aeschynanthus