Highlander Baljuvon
Видео: Highlander Baljuvon семейството елда добър мед растение Highlander Baljuvon добър мед растение
Съдържание
Видео: Highlander Baljuvon семейството елда добър мед растение Highlander Baljuvon добър мед растение
Цветари, редове от растения на пазара, приятели, съседи - всички попадат в зоната на търсене. Вярваш, дори и просто върви по улицата, очите сканират всички предни градини, ще падне изведнъж нещо интересно! По този начин бе установено, планинар. Въпреки това, аз не знам как се казва, само зелената шапка се виждаше на върха на глухи ограда, покрит с бели цветя. От всички страни се придържа дълги червеникави издънки, търсейки подкрепа. Не може да си тръгне, аз почуках на вратата. Не е много приятелска домакиня Highlander не докосна възхищението си от своя завод. С голяма трудност, успях да я убедя да ми продаде стъбло през есента. Жалко е, че не е било позволено да снимам нея Knotweed, но ще опиша всичко, което видях и научих. Може би идеята е полезна на някого.
Тя почина доста стар черешово дърво. Отсякоха всички клонове, оставяйки само няколко скелета, най-големият, 1-1,5 м. Точно в багажника е засадена планинар, който по време на багажника летния оплетени и формира в скелетните клони на огромна шапка преплетени издънки. В най-скоро, и къщата ми беше почти на снимката! Позовавайки се на бърз растеж, аз засадих планинар в стара барака, и цветя, за да се възхищават и издигне общ изглед. Ярка конците за силната подкрепа, фен ги изправи нововъзникващите издънки. Когато планинар нарасна до покрива, стените трябва да се види за гъста зеленина. Скоро, на покрива на навеса формира истински зелен хълм. Съпругът ми искаше да отрежете, и аз помолих да си тръгне, защото скоро ще цъфти! Цъфтеж надмина и най-смелите ми очаквания, но това, което мога да кажа, вижте сами в снимката!
Видео: пчели
За да се поне малко да укроти непокорната лозата и да се избегне повреждането на покрива (старата си шистите), аз съм всяка есен реколтата на алпинист почти на нивото на покрива. Отначало тя не можеше да разбере защо той е толкова нетърпелив да получа? И тогава се досетили - слънцето! Той е седнал на мястото, където слънцето до около обяд, а след това в сянка. На сенчестата страна и цъфтеж не е толкова изобилна.
Видео: гигантски Knotweed (Reynutriya).
Той зими добре, не се изисква покритие в нашия регион. Много ценна, по мое мнение, достойнство Highlander - тя не дава корен разсад, устойчиви на болести и вредители. И все пак лесно се размножава чрез резници, но не обича пресаждането. Ако решите да си купите, изберете версия с затворена коренова система и трансбордирам внимателно. Аз съм в последната година нарязани стъбла и момичетата отвлекли един и го сложи в градината. Просто забито в земята и се полива. И той започна! До края на лятото, леторастите са 3-4 м, покрити с цветя! Един приятел видя изумен възхищение, запита се той. Те изкопали огромен буца пръст, увит в мокра кърпа и увит в найлонова торбичка. Все още оставя клюмна пред очите ни ... препоръчва да се намали след засаждане, поливане, но в умерени количества. Надежда оцелява и в най-скоро моят приятел ще има същия прекрасен лозата. И ти расте планинци?
- Какво да се засадят на слънце: Термоустойчиви растения
- Ура! Krotoshka цветчета !!!
- Планинар
- Стевия
- Highlander polyanthous - източната гост във вашата градина
- Как да се издигне на сенчесто парцел
- Highlander пипер
- Лумбаго поляна в народната медицина
- Елда
- Елда
- Планинар
- Елда се отглежда: отглеждане и полезни свойства
- Highlander - завод за дома, градината и здравето
- Семена от Polygonum Baljuvon кого? ограничен брой
- Как да покълнат елда
- Високи трайни насаждения
- Планинци Крис Гизела: интервю
- Градини на Англия: trenthem градини (Trentham градини
- Елда - Диета и ястия, приготвени от елда
- Herb възел трева
- Цветя през юли, когато "черно" - "жълт"?