Моите любими домашни любимци Рози!
Видео: бижута, изработени от зеленчуци. Роза от краставица. Орнаменти от краставица. Майстор Cucumber
Съдържание
Моята стая отдавна е като цвете, и аз го харесвам много! Не само е писнало от тази красота, малко копие на признатия царицата на цветята. На 8 март приятелят ми ми даде начало роза! Разбира се, аз обичам да виждам цветето хванат и угоди на окото по-дълго. Чувал съм, че той е много мрачна, е трудно да се грижи за него, толкова притеснен ... Какво щеше да се обиди, Миша, ако розетка не оцелее! Аз започнах активно да търсят в интернет информация за това растение грижи, питам приятели. И да се придържат към собствените си правила: трябва да обичаме цветя! Винаги съм да говоря с тях внимателно при поливане, да кажем това, което те са красиви, като украсяват стаята ми. И аз вярвам, че тя работи. Това е моят универсален съвет, който се отнася за абсолютно всички растения. А сега искам да споделя съвети, които се отнасят изключително до грижата за домакинството рози.
1. Roses не понасят проекти! Намерете добър седалка в къщата с красотата си.
2. Нарежете на розите два пъти годишно: през март и по време на цъфтежа.
3. През есента и зимата поливането цвете по-малко. През лятото на земята винаги трябва да е мокра, също така е възможно да се пръска с цветя вода със стайна температура на пулверизатора.
4. да се хранят своите розетки, сега в магазините много добър тор. Използвайте напръскване или корен хранене.
5. В саксия трябва винаги да бъде дренажен слой (не по-малко от 1 см). При пресаждането растения не могат да си избират твърде голям съд на тази роза ще цъфтят по-малко.
Надявам се, че моят съвет ще бъде от полза! Успех на всички и много красиви цветя наоколо!
Видео: GARDEN цъфнали червени рози. ЛЮБИМИТЕ МИ Градина / Червени рози
- Phalaenopsis и pafiopedilyum, Искам да споделя
- Как да се грижим стая роза
- Начало цветя - красота у дома!
- Рози
- Стая роза и грижи
- Моят домашен любимец
- Моите съвсем нови домашни любимци
- Моята роза
- Роуз, царица на цветята!
- Моят любим хибискус
- Как да се събират семена от краставица