Нощта цъфтящи грамофонче
Видео: # 318.nochnoe цъфтящи кактуси
Имаме студено през нощта студове. Следобед дори и в летните жеги, но студен вятър, есен. Замразени и мина планинар, не оцелее листата замръзване глициния, затъмнена и опал листа Parthenocissus (За съжаление, аз не ще бъде в състояние през тази година, за да се насладите на цветни есенни листа).Видео: Luntik - 432 серия. рядък цъфтеж
Ipomoea, който е израснал в открито, също са били убити. Но оцелели тези, които аз, засадени под затворен покрив. Разбира се, стените не са изработени от поликарбонат, ще се затопли в студа, но от първата слана на грамофонче сте запаметили. И това е, което аз забелязах: тя се е превърнала в цвят през нощта! По-скоро - през целия ден. Ставам сутрин - тя е цъфнало, аз си лягам - своите камбани все още са отворени! Аз не съм голям експерт по Morning Glory, но аз знам - лятото тя самата не е довело. Цветя цъфтят призори и за вечеря вече затворени. Решавайки да разгледа въпроса, намерени на уебсайт материала, в които грамофонче казва експертът, а не любовник. Така че има! Тя трябва да цъфти, докато около обяд. Но ми паузи всички правила) предполага, че поради застудяване, пълзящо растение се опитва възможно най-скоро да просперира и да има време да се връзвам на семената.
Какво мислите - защо есента грамофонче цъфтеж през нощта?
- Morning Glory: описание, размножаване, употреба, грижи снимка
- Как да расте на балкона грамофонче за
- Грамофонче
- Грамофонче
- Morning Glory - елегантна декорация градина
- Необичайно Morning Glory
- Morning Glory в ландшафтния дизайн: използването на растения
- Отглеждане в саксии Morning Glory
- Отглеждане на разсад на грамофонче цвете
- Morning Glory на балкона расте добре
- Morning Glory - бързо решение за вертикално озеленяване
- Morning Glory трайни насаждения и грижи