Есен цъфтящи глухарчета
Видео: | Оборудвайте ЕСЕН CAFE | # Dandelion телевизия
Съдържание
Видео: Най-sort.Uhod овощни дървета по време на tsveteniya.Salat глухарче
В него имаме любима поляна - огромно празно пространство между дървета и храсти в по-топлите месеци, ние обичаме да организира там мини-пикници) в сърцето на просеките расте огромен, много стари крушовидна Подвои. През пролетта на тази поляна е покрита с цъфтящи глухарчета - неописуема красота! Днес ние също видях тези очарователни цветя! Но те са толкова малки! Ако през пролетта на височината им достига до 15-20 см, на един храст до десет цвята, сега е най-малки цветя, едва достига 5 см височина. Но все пак, те са изключително оживи общото мнение на поляната, ако пролетта ние сме изтъкани венци на главите си, но днес не се докосна една единствена глухарче. Нека цъфти! И всички ние буквално очаровани круша - това изключително красиви цветни листа есенни!
Видео: Лечебните свойства на глухарче цветя противопоказания
Майката Природа вярно любовница: децата ми донесоха десетки паднали листа и всички са боядисани в различни начини! Аз наистина исках да направите снимка на всеки, но е била ограничена от факта, че съм избрал някои от най-зрелищните, разпределени около тях за фотосесия глухарче) само един лист хартия толкова впечатлен, че е взел със себе си неподвижно изображение - зашеметяващо красива цвят! Приятели! Покажете вашата красива есен, защото има толкова много наистина красив есенен пейзаж!
Как да се отървем от глухарчета
Засаждане на овощни дървета през пролетта изисква подготовка
Violet - едно малко чудо на есента
"Straaaaashno" красиви лалета
Първи глухарчета - не за красота!
Глухарче
Полезните свойства на глухарчето
Стая нарасна след зимен сън
Цъфтяща поляна
Торене овощни дървета и ягодоплодни храсти
Leptosifon
Глухарче на поляната: как да се премахне и да се възползват
Глухарче мед
Този дракон!
Garden път с глухарчета
Нашата любима вила
Използването на глухарчето като лечебно растение в готвенето и в подготовката на мед, салати и…
Всички от цветя и листа от глухарче
Fall грижи за овощни дървета в градината на
Otradnaya Киев парк ще засади овощни дървета, метал
Казахстан ще направи глухарче каучук