Скромен melkotsvetkovye хризантема
Тази есен, благодарение на усилията на Людмила Uleyskiy, имаме много да се възхищаваме великолепни цъфтящи хризантеми на Nikitsky ботаническа градина. Знаеш ли, дори като нещо неудобно да пиша пост за скромните им цветове. Но те са геройски расте в градината в близост до апартамента в града и той е истински декорация. За съжаление, аз не знам имената на сортовете, всички от тези площадки - в резултат на обмен между растенията, живеещи в близост производителите ентусиасти)Това са тези прекрасни красавици първоначално бели. Тогава листенца постепенно придобиват розов оттенък. Колкото по-голямо цвете, толкова по-тъмно розов цвят.
И тук е друг "цвете хамелеон": когато цъфти - жълто, скоро става прекалено розов "руж".
И това разнообразие не е достатъчно силен, стръкове цветя. Когато цъфти на много цветове, в съответствие с теглото си, те падат на земята.
Съцветието на този сорт са прости, но много красив цвят.
Появата на това цвете в моя цветна леха бях много доволен. За нашето село на хризантема с ярко червено - не е често явление!
Почистете бялата капачка хризантеми изглежда доста добре в групата)
Особено много ми харесва нисък клас: те не квартира, компактен вид и разположението на малки легла.
На тази снимка - едно от леглата на окръжните полицията. Аз често отидете тук и винаги се чудех: колко цветове по едно и също време, за да се разтвори в храстите (на преден план)?
- Bright палитра от петунии
- Хризантемата: описание, размножаване, грижи, озеленяване, използване на градина, снимка, сортове и…
- Снимки на китайски хризантема
- Нарцис изпълнен разцъфтя, но не и доволен
- 17 Номиниран хризантеми Есенна топка
- Червена хризантема есента топка Никита Ботаническа градина - 2013 г.
- Откриване на изложба на лалета в Nikitsky ботаническа градина
- Сбогом танцува Есенна топка хризантеми на Nikitsky ботаническа градина (Крим
- "Семейства" хризантеми
- Green хризантема есента топка Nikitsky ботаническа градина
- Корейските сферични хризантеми и хризантема buketnye
- Сортовете на теменуги
- Хортензия цветна градина за дома и градината
- Сортове хризантеми
- Adenium
- Anemone горски повторни цъфтеж през октомври
- 17 Най-добри сортове прости края лалета
- Това цъфти в Ботаническата градина Nikitsky в края на ноември?
- Daylily розов
- Все още не е избледнял хризантема
- Nikitsky Ботаническата градина избран цвете Queen "Хризантема топка"