Tulip Mystery
Преди няколко години видях на приятеля в градината красиви лалета и помоли за една глава лук. За две години тя разцъфтя точно като моя приятел, даде на децата. Но тази година, това Tulip ме озадачи.Съдържание
Една глава лук (вдясно), с едно цвете, в тази форма, която видях в приятел. Но вторият (вляво) - и много-съвсем различен цвят.
Видео: Кюфтета пълнени "гатанка", Необичайни ястия от мляно месо
Стъблото на самата крушка е, така да се каже двойно, но кондензиран страни, и се разделя 3-5 см. За да цвете.
Обадих крушка домакиня - тя имаше всички цветя и остана. Човек би се предположи, че с крушка възрастен хвана бебе цветя и цъфтеше само сега, но е възможно - един крушка беше.
Версия на тази необичайна крушка случайно падна в контейнера с разнообразието, изключено, най-вече защото никога не съм купил цветчета сортове, тя си спомня точно. И смесването на различни сортове на крушки при изкопни работи и сушене не е възможно, аз съм толкова педантично ги охранява от смесване, че всяко по-дълго! Ето защо е необходимо да се направят своите собствени контейнери за засаждане, така че децата не случайно са останали в земята. В пластмасова бутилка 5-литров отрязани отгоре, в дъното на запояване желязо обгорена 20-25 дренажни отвори. В долната част на подвижния в дренажа и след това земята и има засадени луковици. Получената контейнера е заровена в земята, оставяйки над повърхността на брони 0,5-1 см. Това е много удобно. Време е да се копае на крушки - извади от контейнера приземния, разтърси земята и се събраха на крушката сгънати в един кашон да изсъхне.
Харесва ми група засаждане на сортове лалета, която се разрасна толкова не на място Poteryashka други видове и цветове в моите планове не са включени.
Без да знае какво да мисля, аз отидох в търсене на информация в интернет. Всичко, което може да се намери, така че тази статия без позоваване на източника, който твърди, че първоначално всички лалета са много-и расте в Азия. Но с течение на времето, поради сухия климат, те се отървах от допълнителните цветове и цветя стоманата. Какво става, ако лале предоставят идеални условия на съществуване, той може да се присъедини генетичната памет и той отново ще multifloral. Аз не знам дали това е възможно? Както и да е, това звучи като приказка. Имам плодородна почва, така че не конкретно лалета оплоди, обаче, се полива редовно. Но напояване - това не е "идеални условия"?
Видео: Букет от цветя "гатанка", 101 рози. Цветя New Holland
Кой срещат подобни загадки или да обясня какво се случи с моите крушки?
- Спасение Hippeastrum
- Магически омайната красота - лалета
- Любимите ми лалета
- Tulip победител в състезание
- Както е правилно и кое е необходимо да се растителни лалета
- Бели лалета
- Лилия крушка
- Как да пропагандира чесън
- Лалета в градината и на перваза на прозореца
- Моят gippeastrum
- Засаждането луковици на лалета
- Късно цъфтящи лалета