ProSadGuru.com

Съвети Наталия Жукова

Съвети Наталия ЖуковаСъвети Наталия ЖуковаСъвети Наталия ЖуковаСъвети Наталия ЖуковаНаталия Жукова - собственик на градината в покрайнините на югозапад. Парцелът от 25 декара, разположени на мястото на стара смърчова гора. Garden Възраст - 45 години, но тя започва да се развива активно в последните пет години. Тази градина може да се каже, че неговите ъгли са изработени от желания, семейни традиции и навици на своите собственици и техните приятели.

Видео: колаж и декупаж кутии embosing уникален видео майсторски клас Наталия Жукова

Garden намира Наталия Жукова може да бъде полезна за други градинари:

Видео: енкаустичен + микс от медии: онлайн уеб семинар и работна среща Наталия Жукова. Декор с восъчен среда

• Arch, както и на пистата, трябва да бъде поканен някъде. И аз имам това стоеше до оградата. Намерих начин за излизане от нея се счупи на две неравни части. За по-голяма стабилност засили пластмасова мрежа с много малки клетки. И това е не само подкрепата за розите, но украсата на градината.
  • Арбър, ние построен от стара оранжерия, Обадих й тет-а-тет. то&hellip- столчета за кола от стария Лада в хубави корици.
  • Ниска подпорна стена може да се направи от обикновените смърчови пънове, напоени с отработени масла.
  • Miscanthus бързо да се събуди, в началото на пролетта, на последния сняг аз ги пъхна под урея. Тази техника да използвам с други растения.
  • Аз нямам проблем с плевене. Всичко за разтоварване район аз за покриване гъст, черен lutrasilom - тя поразява рядко плевел. Направете прорези в тях, за да засадят и заспиват с чакъл или пясък, а понякога просто смлени или торф. Дъмпинг lutrasil без почивка, можете спокойно да се ходи по него, без пясъчна възглавница. Понякога расте самостоятелно сеитба, но това е много лесно да се плевел.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Jade - символ на богатствоJade - символ на богатство
Така че аз се нуждаем от вашата помощТака че аз се нуждаем от вашата помощ
Растенията помагат жителите на Крим по време на кризатаРастенията помагат жителите на Крим по време на кризата
Kroton- резитба и да ровятKroton- резитба и да ровят
Регистрирайте нов начин на декларации за любовРегистрирайте нов начин на декларации за любов
Първият цъфтеж хибискусПървият цъфтеж хибискус
Дизайн и работа с цветни лехи и изложба на художествено коване цехДизайн и работа с цветни лехи и изложба на художествено коване цех
Нека се знаеНека се знае
Благодаря за помощтаБлагодаря за помощта
Декупаж и цвете новиниДекупаж и цвете новини
» » » Съвети Наталия Жукова
© 2022 ProSadGuru.com