ProSadGuru.com

Garden Наталия Жукова

Garden Наталия ЖуковаGarden Наталия ЖуковаGarden Наталия ЖуковаGarden Наталия ЖуковаGarden Наталия ЖуковаGarden Наталия Жукова

Наталия Жукова - собственик на градината в покрайнините на югозапад. Парцелът от 25 декара, разположени на мястото на стара смърчова гора. Garden Възраст - 45 години, но тя започва да се развива активно в последните пет години. Тази градина може да се каже, че неговите ъгли са изработени от желания, семейни традиции и навици на своите собственици и техните приятели.

Наталия Жукова говори за градината си:

Съпругът ми - привърженик на прави линии, той предпочита да почисти тревата и иглолистни дървета, с ясни геометрични фигури. Опитвам се да направим нашия сайт сенчеста пътека - намотка, и ядене, хвойни и Tui разрежда храсти с декоративни растения.

Аз, както и много започват градинари, не можеше да се избегнат грешки. Например, купих Силите, и след това, което видях в списания прекрасно растение, наречено функционалност е - Аз също го харесва. Няколко години по-погледнете в техните покупки, не можеше да разбере защо те са толкова сходни. Фактът, че това са различни имена за едно и също растение, което научих по-късно.

И тези гафове са много. В крайна сметка, уморени от закупуване на неизвестния централата, а след година-две трансплантирани. Знанието липсваше. През 2003 г. заминава за дизайн курсове за ландшафта. Там тя научава, че стил може да бъде не само в дрехи и прически, но също така и в дизайна на градината, разбрах колко е важно да се планира всичко предварително. Разбира се, курсовете не ми даде готови решения, но променили представата ми за това, което може да бъде градината. Накараха ме да мисля.

Видео: Една разходка из градината Наталия Жукова, част 4

традиции

Всяко лято на верандата като у дома си поставихме на масата, и всички се събраха за вечер чаено парти с. Един ден той се срина от старост. Подмяна него не е било. Но тези събирания са много липсват. Идеята се ражда, за да създадете чай ъгъл.

Видео: Наталия Жукова

Ние събрахме палатката и си купих един пластмасов комплект, и това беше много&hellip- скучно. Аз щях да се примири с голата балдахин - все още подслон от дъжда, но ярко зелено цвета на мебелите бях много ядосана. И ние положи каменна етаж, затворени пластмасови чехли и покривала, издигнати набързо. Както във филма Тримата мускетари, когато Олег Табаков излиза от палатката&hellip- И тъй като пет часа чай - английски традиция, а в следващия имаше броеница. По мое мнение това е доста английски Corner. Въпреки това, приятелката ми, и с неговата доставка и много от нашите приятели го наричат ​​френския павилион.

пожелавам

Съпругът ми е работил в продължение на много години с японски компании. И аз бях много далеч от източната култура. Но се говори на Япония са били държани от сутрин до вечер. Сред приятелите имаше фенове на японската кухня. Дори и японците започват да падне в за посещение. Като цяло, аз бях обречен да създават свои Япония.

Беседка построена преди четири години. Аз трябва да кажа, че много неща, които направихме, грешат. Снимки в списания и някои японски филми - всичко визуалната информация, която аз тогава ръководи. Насадих малка хвойни и да ги напълни с пръст около развалините. Много ми хареса в началото. Но колкото повече научих за Япония, толкова повече иска да направи промяна.

Тази година ние направихме едно езеро на мястото на дъмпинг, издигнато кленове и рододендрони. Особено красиво тук през нощта: осветление избира камъните и малък японски ябълково дърво, много ефектен, преминаващ изкуствена мъгла над водата. През следващата година ще се опита да уреди на входа на тази област, а останалите, надявам се да го довърша от природата. Още в езерото бяха две малки жаби, камък, които се разхождат в стърчиопашка хвойна направено гнездо на Robins. В гората на ляв ъгъл градински отпадъци, но сега не е ясно - там са живели таралеж. Като цяло, местното население се затяга.

компромиси

Ние имаме много фенове на барбекю, скара и непрекъснато прехвърля напред и назад. В резултат - плешиви петна около градината. С това, че е необходимо да се направи нещо. И идеята е узряла с украса. Тъй като кебап - Източно ястие, и решава да направи беседката в източната стил, с възглавници. Преди настилката на пясъка зърна се разрастват, те напомнят за степ, пустинята. И тя Pergola - оазис: около рози, лилия и орлови нокти.

Аромати и цветове са вдъхновени от приказките за Хиляда и една нощ и вълшебната лампа филм Аладин от далечна детството. Нашите колеги мъже се представят тук султани, величествено, проснати цветни възглавнички.

Yuzhane-кипарис в предградията не растат в нашата градина бяха заменени Tui - те не горят на слънце, не се разпадне от обилни снеговалежи, перфектно държи тесен пирамидална форма. Първо сложи четири малки растения, но в продължение на три години, те дадоха голям тласък. Аз трябваше да купя още две, за да разширите изображението.

Степ кръг

Защо имаше зърнени градина? Има светъл ориенталски барбекю и спокойна японска беседка. Те са изолирани един от друг, но те трябваше по някакъв начин да се съчетаят. Струваше ми се, скучно просто казано в между дървета и храсти, въпреки че размерът на сайта, ще го направи.

Така че аз се приземи тук непретенциозни местни зърнени култури, те са очите на останалите от ярки цветове. Веднага намери място и степни растения: тysyachelistnik, stahis, anafalis, стевия, разваленка, лен, лайка, stonecrops. И в разцвет юни Eremurus.

neukryvnoy градина

Не обичам отрязани цветя и рожден ден имах през юли. Поради това, приятелите ми дават рози в саксии, а аз ги засадят в градината. Само 67 от храстите 25, аз си купих, когато бяхме тепърва започва да се развива сайта. Когато Роуз беше малко, аз ги скри през зимата, но през последните три години не го правят. Разбира се, те се замразява малко над нивото на снежната покривка, но не preyut, което означава по-малко болни. През годините съм загубил само три от къпината и, както изглежда, това не е завод за нашия климат. Единственият отрицателен - пролетта unsheeted роза буден в продължение на 2-3 седмици по-късно.

По принцип съм не таят през зимата. Докато имам възможност да танцуват около причудливи растения: в страната живея шест до седем месеца. Но аз не правя, може би, в градината на добър микроклимат. Висока ела по периметъра угасне студен север и северозапад вятър.

Темата на моята гордост - нестабилен в Москва Chamaecyparis lawsoniana `Ивон`. Аз така искаше от него да расте в градината си! Преди четири години, аз засадих един храст в височина 40 см. Първите две години зимната пауза в и наклони. Сега той е нараснал до двадесет метра и е зимата на две зими без подслон.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден

Garden Стивън Vellas от рециклирани материалиGarden Стивън Vellas от рециклирани материали
Topiary градина Levens HallTopiary градина Levens Hall
Русия Gardens: градина Галина дъбРусия Gardens: градина Галина дъб
Дизайн и работа с цветни лехи и изложба на художествено коване цехДизайн и работа с цветни лехи и изложба на художествено коване цех
Нека се знаеНека се знае
Garden път с глухарчетаGarden път с глухарчета
Градински фигуриГрадински фигури
Garden Галина SkalkinGarden Галина Skalkin
Русия Gardens: градина Катрин BarinskajaРусия Gardens: градина Катрин Barinskaja
Декупаж и цвете новиниДекупаж и цвете новини
» » » Garden Наталия Жукова
© 2022 ProSadGuru.com