Daylily от Кримск
Цвете със специална, малко тъжна история. Ние живеем в Кримск приятели и ние често ги посещава, има красива природа: гори, планински реки. Миналото лято, точно преди потопа, ние бяхме преминаване през тях, за кратко и с закупените продукти за вечеря. Не е далеч от старите запаси, изложени на вестника на тротоара и се продава нещо, за първи път, че отдалеч ананаси, но след това можех да видя - това е цветя. Естествено, аз веднага се втурна към нея. Тя е продавал daylilies, обаче, името на сорта, не знам, но заяви, че цветето е приказно красива. За да бъда честен, аз не ги е купил в името на красотата, и че баба не устояха на топлината, и отиде у дома си. Е, вечерта отидохме, а през нощта всичко това се е случило. Сега, поглеждайки към цветето, не можах да помогне мисля с тъга, тъй като, ако тя е била жива старата дама? Сега цвят ми се струва, някои траур ...
В дома на свой приятел почти се срина, добре, че е оцелял всички!
Ето как изглеждаше преди градината добре поддържан и чист.
Гараж е и Волга ...
Като по чудо оцеля петел, мокро, но все още пее!
Живеем богат живот, но веднага се събира всичко възможно, колата (ние бяхме тогава жигули 12) е напълно заредена с питейна вода, мляко, хляб, свещи, добре, с всичко необходимо и съпругът й веднага се втурнаха на приятелите.
- Нейно Величество есента чувства в свои води със своите цветове и щастливи !!!
- Тъжна история
- Станах цветар и първородният ми
- Е, аз наистина отиде на вятъра приятелка! Е, тук те са ми чисто нов
- Може ли да кажете името на цветето и грижа
- Помогнете с името на цвете
- Днес имам двойна радост !!!!! Цъфнало ми gibiskusiki
- Сега знам ЕД в точно една сбъдната мечта !!!
- Daylilies в градината и отглеждането
- Нарцис изпълнен разцъфтя, но не и доволен
- Зимните цъфтеж на клематис
- "Каменно цвете градина за любимата си лилия"
- Моите градински цветя: daylilies!
- Далия сортове Galerie Белини
- Daylily - цвете за мързеливи
- Възпроизвеждането daylily пролетта
- Беладона
- Ziferantus - моята стая нарцис
- Глоксиния императрица и бегонии от семена
- Надявам вила лято