Хенри лилия роза
Видео: Тайгър Лили
Съдържание
Миналото лято, колекционер на куриози ми продаде кръг тъмнолилаво крушка с размерите на юмрук на човека. възрастни лилия крушки с този размер може да достигне до 20 см в диаметър. Лили Хенри не само не се страхува от присъствието на варовик в почвата, но по-малко развита в отсъствието на последния, и обича хумус богата рохкава почва.
Видео: Тайгър Лили мъниста. Формован лилия. част 1/3
. Преди засаждане, земята трябва да бъде изкопан на дълбочина 35-40 см в тежки почви добави пясък и торф, в светлината - торф, и в допълнение, не забравяйте да мулч и голяма шепа пепел и костно брашно в крушката.
Това лято, Лили Хенри е нараснал! 50-250 см височина, със силен, леко свити гъсто листни стъбла, тъмно зелено с кафяви петна, които се връзвам на бамбукова пръчка. На хоризонталната дълъг (8-20 см) pedicels често две увиснали, цвете последователно падне.
Видео: Милиардерът Хенри Кравис на Private Equity, Инвестиране и KKR
Златисто-жълт околоцветник с форма на тюрбан, са събрани в съцветие разпространение на 15-20 цветя. Лили Цъфти през август за един месец. Плодове - сферична капсула.
Лили Хенри Харди (и дори зими в северозападната част на Русия), се размножава чрез семена и луковици, децата (те са малко на брой, са оформени на подземната част на леторастите цъфтящи).
- Лилия
- Това лилия цъфти!
- Ценна "обтекател"
- "Аз съм Лилиите прозореца"
- "Каменно цвете градина за любимата си лилия"
- Видове и сортове лилии в дизайна на градината
- Cotoneaster Хенри
- Водна лилия
- Сини Нил водна лилия
- Засаждането лилия дърво
- Един ефективен начин за размножаване лилия
- Как да напоява лилия